24.03.2023

Ib E. Mortensen AS har pr. marts 2023 indgået samarbejde med 2 nye forhandlere af de italienske minigravere af mærket Eurocomach

På Djursland er Veggerslev ApS i Grenå den nye Eurocomach forhandler

Mads Bonde Andersen

Mads Bonde Andersen startede maskinforretningen i 2008 med reparation og service af landbrugs-og entreprenørmaskiner.

Veggerslev ApS har 3 servicebiler, der er udstyret til at løse de fleste opgaver i marken.

Siden 2012 har Mads haft mere fokus på salg af maskiner, herunder minigravere og minilæssere. Her passer minigraverene fra Eurocomach perfekt ind, og Mads ser frem til at vise de første minigravere frem til eksisterende og nye kunder på Djursland.

På billedet ses Mads fra Veggerslev ApS med de 2 første Eurocomach minigravere – den populære 12 ZT – en fabriksny og en demomaskine læsset og klar til at blive vist frem på Djursland.

I Dianalund er den nye forhandler af minigraverne Dianalund Motor A/S

Dianalund Motor A/S drives i dag af Christian Andersen. Siden overtagelsen i 2018 har Christian holdt fokus på italienske minilæssere, og har optimeret servicen til maskiner i 1 til 10 ton klassen. Forretningen råder i dag over 3 servicevogne og 7 medarbejdere.

Kernekunderne er indenfor have/anlæg, entreprenører og landskabspleje. Derfor har Dianalund Motor A/S i et stykke tid ledt efter en minigraver til at udvide sortimentet med, og med muligheden for mere italiensk kvalitet i form af Eurocomach, var valget ikke svært.

Christian har nu klargjort de første maskiner, så Dianalund Motor A/S er klar til at levere minigravere på Midt- og Sydsjælland.

Sælger Lars Nielsen og ejer Christian Andersen fra Dianalund Motor ser frem til vise Eurocomach minigraverne frem på Midt- og Sydsjælland.

Salg og service i hele landet

Med de 2 senest tilkomne forhandlere står Eurocomach Danmark stærkt i salg og service over hele landet med nu i alt 7 forhandlere.

Mærket Eurocomach står for avancerede minigravere fra 1 til 10 tons. Sortimentet består af mere end 20 forskellige modeller. Seneste produktnyhed fra Eurocomach er en 100% elektrisk minigraver 15 X.