01.02.2024

100 % elektrisk minigraver

Er du ved at undersøge markedet for eldrevne minigravere, så vil vi gerne slå et slag for, at du tager en Eurocomach 15 X med i dine overvejelser.

Den fuldt elektriske minigraver fra Eurocomach er værd at fremhæve på mange parametre – og i et marked, hvor flere mærker kommer med deres bud på en eldrevet minigraver, så er det vigtigt, at du som kunde kan få et indblik i, hvad du kan forvente af ydelse, levetid, og komfort mv.

Den danske importør, Ib E. Mortensen AS, har været på Eurocomach fabrikken i Italien for at lære mere om de nye 100% elektriske minigravere – og fik ved besøget endnu bedre forståelse for, at netop den her 1,3 tons minigraver gør det særligt godt.

Største batteri i klassen

På bare 1,5 timer kan du med hurtigladeren komme på 80%.

Noget af det første, som kunder gerne vil vide er, hvor længe batteriet kan holde?

Eurocomach 15 X kan arbejde hele dagen (8 timer) forudsat, at den får en hurtig genopladning i middagspausen.

Den har et 21,5 kWh lithium Fosfor batteri (LiFePO4). Det er det sikreste batteri på markedet, da det ikke kan brænde, og det kan holde hele maskinens levetid.

Opladning kan ske med en 1,6kW 230V on-board lader eller en 400V 11 kW hurtiglader. På bare 1,5 timer kan du med hurtigladeren komme på 80%.

Betjeningsvenligt kontroldisplay

Kontroldisplay med mulighed for at indstille minigraveren efter dine egne ønsker

Eurocomach 15 X er udstyret med et kontroldisplay, der giver dig mulighed for at indstille minigraveren efter dine egne ønsker.

På displayet kan der vælges 3 forskellige power settings, der optimerer ydelse og batterilevetid ift. den givne arbejdsopgave.

Derudover kan der vælges 3 kontrol indstillinger, der giver mulighed for at ændre på hastigheden af alle maskinens bevægelser.

Sidst men ikke mindst er der også mulighed for en 4. indstilling, hvor hastigheden på hver bevægelse kan indstilles individuelt – præcis som du ønsker det.

Her kan du se en film med gennemgang af kontroldisplay på 15 X.

Masser af kræfter

Med en permanent magnet-elmotor på hele 11kW/16hk har du masser af kræfter at gøre med. Det er den mest effektive type af elmotorer på markedet.

Som kendetegnede ved alle minigravere fra Eurocomach har 15 X dobbelt proportionalstyrede joy-stick, hvor alle gravefunktoner betjenes fra. Gravedybden er på hele 218 cm.

Undervognen er udskydelig for bedre stabilitet og førerpladsen er rummelig med masser af benplads.

Kom og prøv Eurocomach 15 X

Den danske importør, Ib E. Mortensen AS har Eurocomach 15 X på lager. Der er udtaget en maskine til demo – og du kan efter aftale komme og prøve den enten hos importøren eller hos din nærmeste Eurocomach forhandler.

Vi vægter personlig rådgivning højt, og gør meget ud af, at din minigraver er udstyret med det tilbehør, der passer til dine arbejdsopgaver.

Prisen på en Eurocomach 15 X er kr. 399.000 excl. moms.

Vi beregner gerne et tilbud til dig med netop det udstyr, som du skal bruge. Ønsker du at lease minigraveren, er vi også behjælpelige med et finansieringstilbud.

Hvis du udfylder formularen her – får du hurtigt et konkret tilbud fra os.

Du kan naturligvis også give os et ring på 86470388 – vi er altid klar til en uforpligtende maskinsnak.

Eurocomach 15 X har særlig lang batterilevetid og kan med en hurtig opladning i middagspausen klare en hel arbejdsdag.