16.05.2024

Brund Maskinservice i Thisted er ny Eurocomach forhandler

Michael Kirstein Jensen fra Brund Maskinservice

Michael Kirstein Jensen

Der bydes et varmt velkommen til Michael Kirstein Jensen fra Brund Maskinservice som ny Eurocomach forhandler.

Brund Maskinservice ligger ved Thisted. Firmaet udfører reparationer indenfor landbrug og entreprenører, og det foregår enten fra servicebilen eller hjemme på værkstedet i Brund.

Michael startede sin virksomhed i 2019, og siden er det gået stærkt med alle de gode kunder, der er i forretningen i dag.

“Nu er tiden inde til at udvide forretningen med maskinsalg, og der er Eurocomach minigravere et godt match, da det er maskiner i topkvalitet” siger Michael, der gør meget ud af at sælge en ordentlig kvalitet af maskiner til sine kunder.

Michael glæder sig over at kunne tilbyde sin kundekreds det store og stærke program af minigravere og gravemaskiner fra Eurocomach, og vi ser frem til samarbejdet.

Brund Maskinservice deltager på Fjerritslev Dyrskue og Dyrskuet Thy-Mors med et udvalg af Eurocomachs minigravere.

Michael fra Brund Maskinservice med de 2 første Eurocomach minigravere klar til at blive vist frem på de kommende dyrskuer

Michael fra Brund Maskinservice er klar til at vise Eurocomach minigravere frem på de kommende dyrskuer

Salg og service tæt på dig

Med den senest tilkomne forhandler står Eurocomach Danmark stærkt i salg og service over hele landet med nu i alt 8 forhandlere.

Mærket Eurocomach står for avancerede minigravere fra 1 til 10 tons. Sortimentet består af mere end 20 forskellige modeller. Seneste produktnyhed fra Eurocomach er de 100% elektriske minigravere Eurocomach 15X og 25X.

Du kan opleve minigraverne rundt omkring til landets mange udstillinger – se en oversigt her.