01.12.2023

Eurocomach 12 ZT og 14 SR er for mange den bedste 1.200 kg og 1.400 kg minigraver, der er på markedet – skal du også have en?

Resten af 2023 har du mulighed for at anskaffe dig en til en RIGTIG GOD PRIS!

Skynd dig at ringe til din nærmeste Eurocomach forhandler og hør mere om den minigraver, som du kunne tænke dig!

En minigraver er så meget mere end en moderne håndskovl

Tiltrotator på en 1 tons minigraver, virker stadig som utopi for mange. Men med de rette valg og rådgivning, så er en tiltrotator blandt mulighederne, når du vælger en Eurocomach.
For med Eurocomach kan du selv bestemme, om du vil have fast eller variabel pumpe, om du vil have kort eller lang bom eller om minigraveren skal have kort eller langt gravestik.

Herunder har vi listet de 3 variationer af Eurocomach 1 tons serien.

Eurocomach 12 ZT med fast pumpe

Vælger du standardudgaven af en Eurocomach 12 ZT, så får du en maskine med fast hydraulikpumpe, der yder 26 l/min. og 175 bar, hvilket er det prisvenlige valg.

Du får en minigraver med meget robust hydraulik, der så rigeligt kan drive en oliehammer på 60 kg.

Sammen med de proportionalt styrede joystick arbejder minigraveren snildt med tiltfæste, der betjenes med hammerudtaget via proportional-kontakten i højre joystick.

Du finder flere informationer samt tekniske data på Eurocomach 12 ZT her.

Pris fra kr. 167.000 excl. moms

Eurocomach 12 ZT med variabel pumpe


Vil du optimere din Eurocomach 12 ZT, så kan du vælge modellen med en variabel hydraulikpumpe, der øger den direkte målbare ydelse til 28 l/min. og 195 bar, hvilket er mærkbart mere end de fleste konkurrerende mærker.

Når hydrauliksystemet er bygget op om en variabel pumpe, får man som maskinføre en smidig hydraulik, der bl.a. gør det muligt at monterer en tiltrotator, som kan betjenes med maskinens standard joy-stick.
Det skyldes, at den variable pumpe er i stand til at “køre i tomgang”’ når der ikke er forbrug, og derefter hæve oliemængden sammen med at behovet stiger.

Du finder flere informationer samt tekniske data på Eurocomach 12 ZT her.

Pris fra kr. 172.000 excl. moms

Eurocomach 14 SR

Er maksimal gravedybde øverst på din ønskeseddel, så skal modellen være en Eurocomach 14 SR. Med samme hydraulik som en 12 ZT med variabel pumpe, er den med 100 mm længere bom og 130 mm længere stik. Dvs. at du kan komme helt ned i 2.422 mm gravedybde, hvis minigraveren er monteret med et Compacttilt tiltfæste og en lerskovl.
Hvis det ikke rækker, så kan der også monteres et stik med 650 mm udskud, og en dermed bliver gravedybden på 3.072 mm.

Du finder flere informationer samt tekniske data på Eurocomach 14 SR her.

Pris fra kr. 177.000 excl. moms

Kom og prøv en Eurocomach

Alle 3 varianter er på lager og klar til levering inden årsskiftet!

Du er meget velkommen til at tage kontakt til din nærmeste Eurocomach forhandler og lave en aftale om at prøve minigraveren.

Vi vægter personlig rådgivning højt, og gør meget ud af, at din minigraver er udstyret med det tilbehør, der passer til dine arbejdsopgaver.

Vi beregner gerne et tilbud til dig med netop det udstyr, som du skal bruge. Ønsker du at lease minigraveren, er vi også behjælpelige med et finansieringstilbud.

Du kan naturligvis også give os et ring på 86470388 – vi er altid klar til en uforpligtende maskinsnak.

 

Alle oplyste priser er excl. moms og kun gældende til og med 31.12.2023