05.02.2024

Minigraver på el

Ingen udstødning eller CO2-udledning
Markant mindre støj og vibrationer
Mindre vedligeholdelse og mere effektiv drift
Lave vedligeholdelsesudgifter

Der er mange fordele ved elektriske entreprenørmaskiner sammenlignet med traditionelle dieseldrevne maskiner.

I takt med den grønne omstilling, kommer der flere krav om miljøvenlige entreprenørmaskiner til anlægsarbejde og byggeprojekter.

I entreprenørbranchen er interessen for el-drevne maskinel stærkt stigende
– og derfor er vi meget glade for, at vi kan tilbyde en af de mest avancerede el-minigravere på markedet.

15X gør indtryk!

Første gang du prøver den elektriske minigraver – Eurocomach 15X – er vi ret sikre på, at det vil gøre indtryk på dig.

Det er en helt ny oplevelse, at der ikke er den velkendte brummen fra motoren – og for det andet, så er den mindst lige så stærk og effektiv som de traditionelle dieseldrevne minigravere i samme vægtklasse.

Efter introduktionen af Eurocomach 15X tilbage i foråret 2023, har vi kun fået positiv respons fra vores kunder.

Eurocomach 15X er værd at fremhæve på mange parametre – og i et marked, hvor flere mærker kommer med deres bud på en eldrevet minigraver, er det vigtigt, at du som kunde får et indblik i, hvad du kan forvente af ydelse, levetid, komfort mv.

Pssstt! 🙂 Du kan her vælge at læne dig tilbage, og få Peter fra importøren, Ib E. Mortensen A/S, til at guide dig igennem de mange detaljer om Eurocomach 15 X på film

Kan 15X holde til en hel dags arbejde?

På bare 1,5 timer kan du med hurtigladeren komme på 80%

Noget af det første, som jer kunder spørger om, er hvor længe 15X kan køre? Og her gør el-minigraveren det særligt godt!

Eurocomach 15X kan arbejde hele dagen (8 timer) forudsat, at den får en hurtig genopladning i middagspausen.

Den har et 21,5 kWh lithium Fosfor batteri (LiFePO4). Det er det sikreste batteri på markedet, da det ikke kan brænde, og det kan holde hele maskinens levetid.

Opladning kan ske med en 1,6kW 230V on-board lader eller en 400V 11 kW hurtiglader. På bare 1,5 timer kan du med hurtigladeren komme på 80%.

Display giver kontrol og overblik

Kontroldisplay med mulighed for at indstille minigraveren efter dine egne ønsker

Noget særlige for Eurocomach 15X er, at minigraveren er udstyret med et kontroldisplay, der giver dig mulighed for at indstille det hele efter dine egne ønsker.

På displayet kan du vælge 3 forskellige power settings, der optimerer ydelse og batterilevetid ift. den givne arbejdsopgave.

Derudover kan du vælge 3 faste kontrol indstillinger, der giver mulighed for at ændre på hastigheden af alle maskinens bevægelser.

Sidst men ikke mindst har du også mulighed for en 4. indstilling, hvor hastigheden på hver bevægelse kan indstilles individuelt – præcis som du ønsker det. Det kan fx. være hastigheden på tilt og olieflow til hammer mv.

Mange kræfter at gøre med

Med en permanent magnet-elmotor på 11kW/16hk har du masser af kræfter at gøre med. Det er den mest effektive type af elmotorer, der er på markedet.

Minigraver på el er særlig egnet til indendørs nedbrydnings- og gravearbejde

Som kendetegnede for alle minigravere fra Eurocomach har 15X også dobbelt proportionalstyrede joy-stick, hvorfra alle gravefunktioner betjenes.
Gravedybden er på hele 218 cm. Se i øvrigt yderligere tekniske specifikationer her.

Undervognen er udskydelig for bedre stabilitet, og der er masser af benplads til maskinføreren.

15X egner sig særligt til indendørs arbejde i eks. kældre, lukkede rum og andre følsomme steder, hvor lavt støjniveau og ingen udstødningsgasser er et krav.

Driftsikkerhed er afgørende

Servicechef Mikkel Høst har stor ekspertise indenfor Eurocomachs minigraverprogram – herunder 15X

Vi ønsker ikke blot at være “maskinleverandør til den rigtige pris”.
Vores mål er at opbygge en relation til dig som kunde. At vi får gensidig tillid gennem vidensdeling og fælles interesse for den grønne omstilling i entreprenørbranchen. Du, som kunde, skal føle dig i gode hænder hos os.

Og en af de parametre, der gør sig gældende er, om maskinleverandøren har nok viden og opfølgende support, hvis der skulle opstå problemer.

Her har importøren siden udviklingen af Eurocomach 15X haft servicechef Mikkel Høst på kursus på fabrikken i Italien ad flere gange – og han har siden erhvervet sig stor viden og ekspertise indenfor området.
Så du kan regne med kompetent support, hvis uheldet skulle være ude.

Se og prøv Eurocomach 15X

Den danske importør, Ib E. Mortensen AS har Eurocomach 15X på lager. Der er udtaget en maskine til demo – og du kan efter aftale komme og prøve den enten hos importøren eller hos din nærmeste Eurocomach forhandler.

Vi vægter personlig rådgivning højt, og gør meget ud af, at din minigraver er udstyret med det tilbehør, der passer til dine arbejdsopgaver.

Prisen på en Eurocomach 15X er kr. 399.000 excl. moms.

Vi regner gerne et tilbud til dig med netop det udstyr, som du skal bruge. Ønsker du at lease minigraveren, er vi også behjælpelige med et finansieringstilbud.

Hvis du udfylder formularen her – får du hurtigt et konkret tilbud fra os.

Du kan naturligvis også give os et ring på 86470388 – vi er altid klar til en uforpligtende maskinsnak.

Eurocomach 15X har særlig lang batterilevetid og kan med en hurtig opladning i middagspausen klare en hel arbejdsdag.